Ampos_rojo

ASSEMBLEA GENERAL

DISSABTE 4 DE MAIG DE 2024

Hora: 14:00 hores
Lloc: Ca N’Oleo · Carrer Almudaina Nº4 · Palma de Mallorca

INICIE SESSIÓ PER A CONTINUAR!

Per a visualitzar el formulari i poder delegar el seu vot ha d’iniciar sessió.

No oblide delegar el seu vot abans del 3 de maig de 2024.

Per a nosaltres és molt important tractar les teues dades personals de manera responsable i per això de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril (*GDPR) i la Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (*LOPDGDD), t’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic que ens proporciones seran tractats sota la responsabilitat d’ASSOCIACIÓ MÚSICS PROFESSIONALS I ORQUESTRES SIMFÒNIQUES per un interés legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i servicis i es conservaran mentres cap de les parts s’opose a això. 

Les dades no seran comunicats a tercers, excepte obligació legal. T’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teues dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-te a Ayala Estrada Advocats Av. Barcelona, 108-114 local 2 – Molins de Rei (08750 Barcelona).

E-Mail: administracion@ampos.es.

Telèfon:  93 348 78 38

Si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control en www.aepd.es.

 

Logo_texto

Junts sonem millor

Segueix-nos en xarxes socials.

Copyright © 2022 · Disseny Yolanda G. Iranzo & Erre Que Erre

ACCEDE A LA ZONA PRIVADA

ACCEDE A LA ZONA PRIVADA