Ampos_rojo

Junts sonem millor

Logo_texto

/ UN GRUP DE MÚSICS DE DIFERENTS ORQUESTRES, CONVENÇUTS DE LA NECESSITAT DE CANVIAR EL PANORAMA ACTUAL, ENS HEM REUNIT PER A CONSTITUIR UNA ASSOCIACIÓ DE MÚSICS PROFESSIONALS SENSE ÀNIM DE LUCRE COM A PUNT DE TROBADA DELS QUI FEM MÚSICA EN UNA ORQUESTRA SIMFÒNICA. /

NO A LA GUERRA

Des de l’Associació de Músics Professionals d’Orquestres Simfòniques (AMPOS) volem expressar el nostre rotund rebuig a la Guerra i fem una crida al “Alto-el-foc”, en el conflicte d’Israel – Palestina. Apostant sempre per una Cultura de Pau.

ENQUESTA

Enquesta de CCOO i AMPOS sobre el personal freelance en les orquestres simfòniques i de cambra.

La distonia del músic. El dolor del silenci.

I CONGRÉS de distonia focal

Per a visibilitzar esta terrible malaltia, des de l’Associació de Músics Professionals d’Orquestres Simfòniques AMPOS, organitzem un congrés específic sobre esta malaltia. L’objectiu principal d’este congrés va ser la visibilització d’esta terrible patologia amb la finalitat de trobar sistemes de prevenció i conscienciar de la necessitat de la seua inclusió en el llistat de malalties professionals.

El congrés es va realitzar en tres jornades. El 9 i 10 de juny van tindre lloc les diferents ponències i taules de debat i l’11 es va clausurar amb un concert a càrrec de l’orquestra simfònica AMPOS formada per professorat de totes les orquestres professionals espanyoles i dirigit pel Mestre Luis Cobos en el Teatre Monumental de Madrid. El congrés va ser retransmés per streaming pel nostre canal de YouTube. 

Twitter

Facebook

Instagram

Play Video

Últimes Notícies

Logo_texto

Junts sonem millor

COLABORADORS
ENLLAÇOS D'INTERÉS

Segueix-nos en xarxes socials.

Copyright © 2022 · Disseny Yolanda G. Iranzo & Erre Que Erre

ACCEDE A LA ZONA PRIVADA

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner