Ampos_rojo

Avís legal

Si us plau, llegeixi tots els apartats del present Avís Legal abans d’utilitzar aquest lloc web. Les següents condicions són vinculants per a qualsevol usuari d’aquest.

En compliment amb el deure d’informació disposat en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) d’11 de juliol, es faciliten a continuació les següents dades d’informació general d’aquest lloc web.

La raó d’aquest text és explicar-li de manera detallada les funcionalitats d’aquesta web i aportar-li aquella informació relacionada amb el titular de la web i la finalitat dels continguts inclosos en ella.

Dades d'Identificació

El present Avís Legal regula l’ús del servei del lloc web https://ampos.es iinformant-lo en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, dels següents extrems:

Titular: ASSOCIACIÓ DE MÚSICS PROFESSIONALS D’ORQUESTRES SIMFÒNIQUES (d’ara endavant AMPOS)

NIF: G81531816

Domicili: C/Garibay, N. 7 · 28007  Madrid, Espanya

Correu Electrònic: web@ampos.es

Dades d’inscripció en el Registre de Fundacions : inscrita en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana amb el número 198 (A) amb caràcter cultural amb data dues de febrer de dos mil onze.

AMPOS pretén a través del seu lloc web donar a conèixer la seva activitat de foment, divulgació i promoció d’activitats musicals, arts escèniques, artístiques i culturals, així com oferir la possibilitat de realitzar la compra d’entrades i posar-se en contacte amb nosaltres.

El present document té per objecte establir els termes i condicions generals d’ús del lloc web. Els termes i condicions generals són d’obligada acceptació i compliment per part de tots els usuaris que desitgin fer ús d’aquest.

Ús del lloc web i obligacions dels usuaris

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, el contingut i serveis, sense contravenir la legislació vigent, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del lloc web amb finalitats il·lícits o lesius contra AMPOS o un tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal ús del lloc web.

AMPOS garanteix que els continguts i serveis que ofereix el portal respecten el principi de dignitat de la persona, de protecció de la joventut i la infància, de no-discriminació per motius de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altre aspecte personal i social.

Les presents Condicions Generals d’Ús del lloc web no confereixen a l’usuari cap altre dret d’ús, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública dels continguts del lloc web diferents dels aquí expressament previstos.

Els continguts (informació, arxius de so i/o imatge, fotografies, dissenys, etc.) recollits en el portal, són propietat de AMPOS o la mateixa es troba degudament autoritzada per a la seva difusió pels seus legítims titulars.

AMPOS es compromet a no realitzar publicitat enganyosa i, per tant, queda prohibit:

L’ús per a tota mena de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos.

La seva reproducció, publicació, distribució o modificació, total o parcial tret que es compti amb l’autorització prèvia i per escrit dels seus legítims titulars o resulti legalment permès.

Qualsevol vulneració dels drets de AMPOS o dels seus legítims titulars sobre aquests.

Propietat intel·lectual i industrial

L’usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualssevol altres elements inserits en el lloc web pertanyen a AMPOS o la mateixa es troba degudament autoritzada per a la seva difusió en el present website.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en el website, haurà de notificar aquesta circumstància a AMPOS indicant:

Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en el Web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Enllaços

El present lloc web proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços. AMPOS no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per l’accés a aquests enllaços.

L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre AMPOS i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de AMPOS dels seus continguts o serveis.

El lloc web en el qual s’estableixi l’enllaç no contindrà cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a AMPOS, excepte els expressament autoritzats.

Modificació unilateral i modificació

AMPOS es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del lloc web així com el present Avís Legal.

Exclusió de garanties i responsabilitat

AMPOS no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin implicar a causa de:

La falta disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del Web i/o dels seus serveis o continguts.

L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.

L’ús il·lícit, negligent, fraudulent, contrari a les presents condicions, a la bona fe, als usos generalment acceptats o a l’ordre públic, del lloc web, els seus serveis o continguts, per part dels usuaris.

Tractament de dades personals

AMPOS tal com recull en la seva “POLÍTICA DE PRIVACITAT” que pot consultar en aquest lloc web, ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que tracta i gestiona, incorporant tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a garantir la seva confidencialitat, evitar el seu mal ús, pèrdua, alteració, accés no autoritzat i robatori.

Legislació aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús, els Jutjats i Tribunals del domicili del demandant que s’identifiqui com a consumidor, en cas contrari els Jutjats i Tribunals competents seran els de la ciutat de Madrid a Espanya.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre el present avís legal o qualsevol comentari sobre el mateix pot dirigir-se a web@ampos.es o enviar una comunicació escrita a l’adreça que consta en l’encapçalat.

Logo_texto

Junts sonem millor

Segueix-nos en xarxes socials.

Copyright © 2022 · Disseny Yolanda G. Iranzo & Erre Que Erre

ACCEDE A LA ZONA PRIVADA

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner